Historien om ELVO

ELVO blev grundlagt i 1923 af Valdemar Martin Ørstrup, der navngav sin virksomhed efter fire af hans børns navne: Ellen, Leo, Villy & Orla. 

ELVOs håndlavede æsker i fiberkarton er nostalgiske designs, der er blevet samleobjekter i mange hjem og traditionsrige virksomheder. De værdsatte og slidstærke æsker rummer kunstværker, smykker, sko, grammofonplader, fotografier, tricoter, kontrakter, studenterhuer og alt det andet folk holder af.

Hos ELVO gør vi os umage for at holde den gamle tradition for kartonnage i live. Vi skærer, bukker og nitter, og vi gør det i hjertet af København. Æskerne kan tilpasses med logo, skrifttyper, banderoler, specielle greb og farver, og vi tager ordrer fra en enkelt æske og op. Så kontakt os endelig hvis du har særlige ønsker. Hos os kan meget lade sig gøre og vi arbejder hårdt for at imødekomme vores kunders ønsker. Alle produkter er lavet af bæredygtigt fiberkarton - en hybrid mellem pap og træ - hvilket gør dem meget slidstærke. Vi glæder os over at ELVOs æsker sjældent bliver smidt ud og derfor findes i mange danske hjem.