Specialopgaver

Et opbevaringsdisplay til brillekollektionen. En æske til vingaven. Eller en kæmpe samlemappe til opbevaring af byggetegninger eller layouts. Mulighederne for at lave specialopgaver i fiberpap er utallige, og vores fleksible produktionsmetoder gør det ideelt - også hvis du kun behøver ganske få enheder.

ÆSKER

Vores kunder har mulighed for selv at sætte deres præg på vores speciallavede æsker og få deres helt egen unikke løsning. Vi kan specialdesigne æsker i forskellige størrelser og farver, og vi kan tilpasse med logopræg, greb, etiketholdere, lukkemekanismer, silkebånd og remme (i fx læder, gummi eller plastic). Skal din æske have indlæg i fx fiberkarton, skumgummi eller træ, hjælper vi dig også gerne med det.

MAPPER

Vi producerer ringbind, brevordnere, kassetter og klapmapper i netop det format og den udformning der passer din opgave. Fx som det enkle ydre til designmanualen eller kollektionsprøverne. Eller som samlemappe til kursusdeltagernes materiale.

PRÆG

Fiberpappets tykkelse og fine struktur gør det ideelt at præge i. Vi arbejder med tre forskellige prægeformer: Blindpræg, foliepræg og reliefpræg.
Blindpræg: Her presses klicheen ned i pappet og giver et "nedfældet" præg, uden farve, på prægefladen.
Foliepræg: Her presses klicheen, som ved blindpræg, ligeledes ned i pappet, men her er der mulighed for at lægge farve i det nedfældede præg. Farven overføres fra en farvet folie, som binder til pappet ved hjælp af varme fra prægemaskinens varmelegeme. For at præge skal du bruge en prægekliché. Til blind- og foliepræg bruges en stejlkliché med et ophøjet motiv.
Reliefpræg: Reliefpræg kræver en reliefkliché der består af to "stempler" - et "hun-stempel" med motivet indgraveret i klichéens metaloverflade, og et "han-stempel" af plastic som presser pappet ind imod "hun-stemplet". På den måde opnår du den ophøjede reliefeffekt. Prægning giver dig en stor fleksibilitet. Du kan let få produceret små oplag af din opgave, og genoptryk kan laves hurtigt og enkelt. Har du repro-klart materiale på det motiv du ønsker at præge - fx et Adobe Illustrator dokument, hjælper vi dig gerne med at få lavet de rigtige klichéer. 
Skal der trykkes i mange farver eller på store flader, er fiberpappet også godt egnet til tryk i serigrafi.

Kontakt os og hør mere

info@elvo.com